Antena 3 CNN Actualitate Reporter Antena 1 agresat de şeful de şantier al unui cămin din Regie (VIDEO)

Reporter Antena 1 agresat de şeful de şantier al unui cămin din Regie (VIDEO)

Reporter Antena 1 agresat de şeful de şantier al unui cămin din Regie <font color=red>(VIDEO)</font>
22 Sep 2007   •   09:34

Un reporter Antena 1 a fost agresat vineri în timp ce făcea un reportaj despre renovarea căminelor din complexul bucureştean Regie. Şeful de şantier a insultat-o, îmbrâncit-o şi lovit-o cu piciorul pe Luiza Mihalcea pe motiv că nu ar fi avut autorizaţie de filmare, deşi echipa Antena 1 avea aprobarea rectorului Politehnicii. De altfel rectorul Ecaterina Andronescu chiar însoţise ziariştii la filmare în alte 2 cămine aflate în lucru.

?Un gest incalificabil?. Aceasta este reacţia generală la agresiunea asupra reporterului de la Observator. De la premierul Călin Popescu Tăriceanu, până la conducerea Universităţii Politehnice toţi sunt de aceeaşi părere: paza cu pumnul nu are ce căuta în campusul Universităţii Politehnice. Pentru conducerea Universităţii Politehnice, agresiunea nu are explicaţie, de vreme ce presa a avut acces nerestricţionat în campus pe tot timpul lucrărilor de refacere a căminelor.

Inginerul bătăuş, Gheorghe Roşu, de 47 de ani, din Slatina, a fost deja retras de pe şantier. Lucrurile însă nu se opresc aici. Ar putea urma şi sancţiuni împotriva firmei la care era angajat. După ce a dat declaraţie la poliţie, agresorul a plecat imediat din campus. Poliţia i-a întocmit dosar pentru lovire şi alte violenţe. Reprezentanţii firmei la care lucra nu au putut fi deocamdată contactaţi pentru comentarii.

LUIZA MIHALCEA A FOST AGRESATĂ DE ŞEFUL DE ŞANTIER AL UNUI CĂMIN STUDENŢESC DIN REGIE Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close