Antena 3 CNN Actualitate Reporter Special: "Geambaşii de case", sâmbătă seară de la 22.05, la Antena 3

Reporter Special: "Geambaşii de case", sâmbătă seară de la 22.05, la Antena 3

Reporter Special: "Geambaşii de case", sâmbătă seară de la 22.05, la Antena 3
Sursa foto: reporter special
26 Iun 2009   •   23:45

Euforia creditelor de tot felul care cuprinsese în utlimii ani România nu putea rămâne fără urmări. Din cei aproape 5 milioane de români care au contractat credite ?pentru orice?, peste jumătate de milion se vad acum în neputinţă de plată. Mai neagră este situaţia celor care, nemaiputând să achite creditul, sunt executaţi silit. Antena 3 prezintă un reportaj despre drama a câteva mii de familii care s-au văzut aruncate în stradă, la propriu, şi despre cei care au ştiut să profite, din umbră, de această situaţie.

?Geambaşii de case? sunt aceia care, pe filiere ilicite, află despre licitaţiile de apartamente executate silit. Sunt oamenii care aşteaptă momentul oportun şi cumpără apartamentele scoase la mezat de bănci, la preţuri de nimic. Sunt cei care fac afaceri pe necazul altora. În urma ?schemelor? lor, unii români rămân în stradă şi cu datorii la bancă. Urmăriţi un reportaj despre aceşti geambaşi, dar şi despre puţinele soluţii pe care le mai au românii ca să scape de coşmarul executării silite, sâmbătă, la ora 22.05, la Reporter Special.

"Reporter Special" este emisiunea care prezintă imaginea României reale, difuzând materiale inedite şi abordând subiecte mai puţin dezbătute de mass media. Anul acesta, emisiunea, coordonată de Vlad Petreanu, a obţinut Marele Premiu al Juriului la Gala Premiilor APTR.

Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close