Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Reţele de şmecheri cu protecţie şi tunuri în toate crizele: numele şi sumele!

Reţele de şmecheri cu protecţie şi tunuri în toate crizele: numele şi sumele!

O preluare a conducerii guvernului de către PSD, aşa-numita rotativă care se apropie, în buza unui an electoral fără precedent în ultimii aproape 20 de ani, cu absolut toate tipurile de alegeri, deci o împărţire totală a butoanelor puterii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2023   •   21:46

Aşadar, o nevoie majoră de mesaje cu impact electoral puternic. Iar PSD marşează constant pe suprataxarea averilor uriaşe, în special a celor făcute pe cârca crizelor suportate de românii de rând în ultimii trei ani, de la pandemie, apoi criza energetică, război şi inflaţie.

În acelaşi timp, PNL pare să intre la încasare, mai ales că declanşarea aşa-ziselor dosare ale pandemiei s-a produs cu cel al tunurilor de la Romarm, care, pe de o parte, este în cârca fostului guvern PNL condus de Ludovic Orban, dar ar putea ţinti cu manta şi în actualul premier Nicolae Ciucă, fiindcă era ministru al Apărării la acea vreme.

Că multe dosare aflate în lucru sau prin sertare au potenţial exploziv în sistem şi până la cel mai înalt nivel al puterii asta ştim din nenumăratele dezvăluiri despre tunuri pe care le-am făcut în toată această perioadă. Doar că până acum, cele mai răsunătoare care au fost detonate s-au oprit la a fi mătrăşiţi cei care conduceau acele instituţii, oameni din seria greu de schimbat, cu mult spate în anumite părţi ale sistemului, în timp ce alte nume grele au fost ocolite cu succes de la repercusiuni penale, iar multe dintre reţelele de făcut milioane în pandemie s-au rebranduit, s-au reprofilat şi au făcut bani şi din următoarele crize.

Stenograme absolut devastatoare nu s-au lăsat cu absolut nicio audiere la nivel de ministru şi prim-ministru citaţi că ar fi dat telefoane şi ordine. Ludovic Orban este vesel şi nederanjat, încearcă să mai facă jocuri politice, iar în acest sens este surprins la diverse întâlniri de taină. Cât despre fosta sa protejată, Simona Ciulavu, se descurcă minunat şi după picarea lui Orban de la putere.

Dezvăluiam încă de când dosarul Unifarm era în faza de desfăşurare publică faptul că dumneaei a trecut foarte bine peste hop şi s-a asociat cu o altă firmă campioană la contracte în pandemie: Best Achiziţii SRL a fostei PDL-iste de top Mihaela Elena Neagu. După terminarea nevoii de măşti, dezinfectanţi şi alte trebuincioase în pandemie, nu doar că au trecut la îngrijirea a patru pasaje din Capitală, contract primit de la Administraţia Străzilor, dar acum au trecut şi la economia de război, tot pe bani de la stat.

Jurnalul a descoperit că aceeaşi firmă, Best Achiziţii SRL, este fericita câştigătoare a unui contract pentru diverse echipamente în cazul unui accident nuclear. Valoarea: 21 de milioane de euro. Un document intrat în posesia colegilor de la Jurnalul arată că Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat se pregăteşte, în contextul războiului din Ucraina, pentru eventualitatea unui accident nuclear la centrala de la Zaporojie, aşa că pe 13 ianuarie a atribuit contractul de 21 de milioane de euro singurului ofertant: Best Achiziţii, asociată de această dată şi cu o firmă turcească pentru pachete de campare compuse din corturi, paturi, saci de dormit, feţe de pernă, cearşafuri sau tricouri.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close