Antena 3 CNN Actualitate Retrocedarea celor 20.000 de metri pătraţi din parcul Tineretului nu a fost aprobată

Retrocedarea celor 20.000 de metri pătraţi din parcul Tineretului nu a fost aprobată

Retrocedarea celor 20.000 de metri pătraţi din parcul Tineretului nu a fost aprobată
22 Apr 2008   •   11:27

Parcul Tineretului rămâne întreg...deocamdată. Consiliul General al Capitalei nu a aprobat schimbul de terenuri situate în centrul, respectiv la periferia parcului, aparţinând numitei Marioara Micşunescu, relatează Jurnalul Naţional. Motivul ? nu au existat persoane care să voteze ?proiectul?. Cei din PNL au plecat din sală, deşi democrat-liberalii au ţinut morţis să aprobe catastrofala porţionare a spaţiului de agrement.

Înainte de a se supune la vot cazul, primarul Capitalei, Adriean Videanu a ţinut să precizeze că la baza proiectului de hotărâre s-a aflat Decizia Curţii de Apel Bucureşti.

?Instanţa l-a obligat pe primarul Capitalei să avizeze expunerea de motive privind aprobarea schimburilor de terenuri sub sancţiunea unor penalităţi de întârziere. Dacă schimbul de terenuri nu va fi aprobat, Primăria Capitalei va plăti din banii publici penalităţi de întîrziere în sumă de 100 de lei pe zi?, a declarat Videanu, pentru Jurnalul Naţional.

Judecătoarea masacrului Bordei, Camelia Sprânceană, a fost cea responsabilă şi de verdictul în cazul Tineretului. Decizia fatidică poarta numărul 1.112, fiind definitivă şi irevocabilă. Din punct de vedere legal, nu se mai poate face nimic. Rămâne de văzut dacă ceea ce ?s-a făcut? a fost la fel de legal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close