Antena 3 CNN Actualitate Un român a fost amendat în Italia, după ce a mers peste 11 kilometri pe jos să-și vadă iubita

Un român a fost amendat în Italia, după ce a mers peste 11 kilometri pe jos să-și vadă iubita

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a parcurs 11 kilomentri în noaptea de marţi spre miercuri pentru a-şi vizita iubita. Când se întorcea spre casă el a întâlnit un echipaj de poliţie care l-a amendat pentru că a ignorat restricţiile anti-COVID-19 impuse pentru deplasările fără motiv.

Un român a fost amendat în Italia, după ce a mers peste 11 kilometri pe jos să-și vadă iubita
de Claudia Popovici    |    27 Ian 2021   •   22:30

Tânărul a fost oprit de un echipaj al carabinierilor miercuri dimineaţa la ora 1:45. El se întorcea acasă, pe jos, pe strada Regina Elena din localitatea Rimini, Italia.

Având în vedere ora târzie şi restricţiile impuse pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, polițiștii i-au cerut explicații bărbatului cu privire la motivul pentru care se plimba la acea oră pe stradă.

Tânărul a fost sincer şi le-a spus polițiștilor că a mers să petreacă seara împreună cu iubita lui, care locuiește în cartierul San Giuliano a Mare din Rimini, iar acum se întorcea acasă, pe jos, în localitatea Riccione unde locuiește.

Potrivit Google Maps, între cartierul San Giuliano din Rimini și localitatea Riccione este o distanță de peste 11 kilometri, care se acoperă pe jos în aproximativ 2 ore și jumătate, notează stiridiaspora.ro.

Polițiștii nu au fost impresionați de gestul romantic al tânărului român și l-au amendat cu 400 de euro pentru încălcarea măsurilor împotriva răspândirii COVID-19.

×
Subiecte în articol: barbat amendat Italia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close