Antena 3 CNN Actualitate Un român din Botoșani a fost găsit mort într-o școală abandonată din Italia

Un român din Botoșani a fost găsit mort într-o școală abandonată din Italia

Un român de 43 de ani din Botoșani a fost găsit, ieri dimineață, fără suflare, într-o școală părăsită din Marsala, Italia.

Un român din Botoșani a fost găsit mort într-o școală abandonată din Italia
Sursa foto: getty images | ChiccoDodiFC
de Ioana Mircea    |    28 Mai 2023   •   20:14

Un bărbat din Botoșani a fost găsit mort, ieri dimineață, într-o școală abandonată, din orașul Marsala, provincia Trapani, Sicilia.

Se pare că clădirea era ocupată de ceva timp de migranți. În urma incidentului, la fața locului au intervenit forțele de ordine și o ambulanță.

Se pare că bărbatul avea 43 de ani și era din Botoșani. Acesta nu avea domiciliu stabil în Italia și nu avea antecedente penale.

Conform primelor investigații făcute de medicii legiști, corpul bărbatului nu prezenta semne de violență, prin urmare medicii au susținut că decesul bărbatului ar fi survenit în urma unor cauze naturale.

Citește: Doi români au murit carbonizaţi într-un cumplit accident în Bulgaria. Maşina lor a luat foc după impactul cu un TIR tot din România

Poliția in Italia a deschis o anchetă pentru a determina cu exactitate circumstanțele care au condus la moartea românului, potrivit rotalianul.com.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close