Antena 3 CNN Actualitate Un român plecat în Italia pentru o viaţă mai bună a avut parte de o moarte groaznică, după ce a fost lovit de mai multe maşini

Un român plecat în Italia pentru o viaţă mai bună a avut parte de o moarte groaznică, după ce a fost lovit de mai multe maşini

Un bărbat de 43 de ani, originar din satul Vlădeni Deal, comuna Frumușica din judeţul Botoşani a murit după ce a fost călcat de mai multe mașini. Rezident la Montalto di Castro, provincia Viterbo (Lazio), acesta a avut parte de o moarte groaznică.

Un român plecat în Italia pentru o viaţă mai bună a avut parte de o moarte groaznică, după ce a fost lovit de mai multe maşini
Sursa foto: pixabay
de Cătălin Onofrei    |    24 Ian 2023   •   11:21

Accidentul cumplit a avut loc în seara zilei de 22 ianuarie. S-a întâmplat la kilometrul 113 al șoselei numite "Aurelia", la intersecția cu centrala Enel din Montalto di Castro. Inițial, bărbatul a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea șoselei. Trupul acestuia a fost aruncat pe celălalt sens de mers al străzii și peste el au trecut mai multe autovehicule. Cadavrul a fost pur și simplu sfârtecat și era de nerecunoscut, relatează presa din Peninsulă. De altfel, carabinierii nici nu au reușit să stabilească numărul total de mașini care au trecut peste cadavrul bărbatului.

Primul șofer care l-a lovit a fugit de la locul accidentului. El s-a predat mai târziu la carabinieri. Este un bărbat în vârstă de 58 de ani din Civitavecchia. "Am crezut că am lovit un animal", a spus pentru a justifica faptul că a fugit de la locul accidentului.

Botoșăneanul, un angajat al unei firme de construcții, se întâlnise cu prietenii săi și se întorcea spre casă. 

Cadavrul, dezmembrat și de nerecunoscut, a fost observat în zorii zilei de 23 ianuarie de unii șoferi care i-au avertizat pe carabinieri.

Totul s-a lămurit când bărbatul care conducea mașina care l-a lovit mai întâi pe român, s-a predat Companiei de Carabinieri din Civitavecchia. "Credeam că am lovit un animal – a spus el – era întuneric și nu mi-am dat seama că era un om”.

La locul accidentului s-au prezentat carabinierii din Montalto di Castro, pompierii din Tarquinia și operatorii sanitari de la 118, care nu au putut face altceva decât să recupereze rămășițele umane împrăștiate pe stradă ale botoșăneanului călcat de mai multe mașini.

Carabinierii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate dinamica groaznicului accident.

×
Subiecte în articol: accident Italia
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close