Antena 3 CNN Actualitate Tânăr român înjunghiat de 8 ori, din cauza geloziei, într-un magazin de electrocasnice din Italia

Tânăr român înjunghiat de 8 ori, din cauza geloziei, într-un magazin de electrocasnice din Italia

Românul se afla la cumpărături alături de iubita sa, când la un moment dat fostul partener al femeii a iscat un scandal. Orbit de gelozie individul l-a înjunghiat de opt ori pe tânărul român cu un briceag. Înainte ca lucrurile să degenereze şi mai mult, femeia a intervenit între cei doi, implorând agresorul să se oprească: "Omoară-mă! El nu este de vină!"

Tânăr român înjunghiat de 8 ori, din cauza geloziei, într-un magazin de electrocasnice din Italia
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    03 Noi 2020   •   22:45

Incidentul a avut loc într-un magazin de electrocasnice din Reggio Emilia, Italia. Tânarul român avea o relaţie cu Stella, o femeie cu cetăţenie română rezidentă în oraş care se despărţise de fostul iubit, Giulliano, un bărbat în vărstă de 48 de ani, originar din Napoli.

Orbit de gelozie Giulliano nu a putut face fată situaţiei de a-şi vedea fosta iubita alături de un alt bărbat. Potrivit presei locale, individul nu o "lăsa să trăiască" şi o urmărea, o suna constant în speranţa că îi va da o nouă şansă.

Aşa s-a întamplat şi în ziua incidentului. Giulliano a sunat-o pe Stella pentru a 11-a oară spunandu-i că vrea să o vadă. Ea l-a refuzat  spunându-i: "Cumpăr un frigider, nu pot”.

Individul ajunge în magazin şi în primă fază îl atacă verbal pe tânărul român

Apoi, Giuliano scoate un cuţit mic şi îl înjughie pe român de 8 ori. Femeia intervine între cei doi înainte ca individul să mai apuce să mai lovească din nou şi îl imploră să se oprească: "Omoară-mă! El nu este de vină”

Socaţi, martorii din magazin anunţă imediat autorităţile

Tânărul român a fost dus în stare gravă la spital. Agresorul, care este căsătorit şi are şi copii, a fost arestat pentru infracțiunea de vătămare corporală gravă, iar Stella a fost condusă la secţia de poliţie pentru declaraţii, notează presa italiană.

 

 

×
Subiecte în articol: Italia Reggio Emilia bărbat înjunghiat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close