Antena 3 CNN Actualitate Destin crunt pentru un român plecat din ţară. S-a autoînjunghiat şi apoi şi-a dat foc: "Vă pup pe toţi, vă părăsesc"

Destin crunt pentru un român plecat din ţară. S-a autoînjunghiat şi apoi şi-a dat foc: "Vă pup pe toţi, vă părăsesc"

Un român de 55 de ani, stabilit de mai mulţi ani în Italia, a ales să părăsească această lume printr-un mod de neimaginat. Doborât de griji şi greutăţi, bărbatul s-a autoînjunghiat şi apoi a dat foc imobilului în care locuia. Înainte de a se sinucide, a lăsat un mesaj sfâşietor pe reţelele de socializare.

Destin crunt pentru un român plecat din ţară. S-a autoînjunghiat şi apoi şi-a dat foc: "Vă pup pe toţi, vă părăsesc"
de Georgiana Adam    |    04 Ian 2021   •   17:40

Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni în profincia Foggia, localitatea Cerignoia. Descoperirea a fost făcută chiar de pompieri, chemaţi să stingă un incendiu izbucnit la un imobil. În timpul căutărilor, salvatorii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat, cu urme de arsuri şi înţepături de cuţit. Mai departe, au fost chemaţi poliţiştii.

Anchetatorii au mai multe variante în lucru, inclusiv aceea a unui jaf, dar momentan, în picioare stă cel mai bine varianta unei sinucideri. Şi asta pentru că bărbatul a postat un mesaj pe Facebook prin care îşi lua rămas bun de la cei dragi, anunţă stiridiaspora.ro,

Mesajul, postat cu puţin timp înainte de anunţarea incendiului de către vecini sună în felul următor: "Vă pup pe toţi, vă părăsesc. Urez la toţi multă fericire şi sănătate, dar în condiţiile acestea eu nu mai pot să trăiesc. Îi pup pe toţi prietenii mei".

Bărbatul avea 55 de ani şi era stabilit de mai mulţi ani în Italia, unde lucra în domeniul agricol. Omul avea şi familie, dar viaţa în străinătate nu a fost deloc uşoare iar grijile şi datoriile l-au împins la certuri dese cu soţia lui.

Vecinii au fost nevoiţi de mai multe ori să ceară intervenţia poliţiştilor, din cauza scandalurilor care se ţineau lanţ în locuinţa românilor. Soţia bărbatului şi fiul lor au ajuns, în cele din urmă într-o altă casă, departe de bătăile bărbatului.

Ultimele certuri au avut loc în luna decembrie, când carabinierii au fost nevoiţi să intervină pentru a-l linişti pe român. Acum, cu soţia şi copilul plecaţi de lângă el, anchetatorii cred că omul a intrat în depresie şi s-a sinucis.

Ancheta este însă abia la început şi orice se poate schimba pe parcurs.

 

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close