Antena 3 CNN Actualitate Val de ironii pe internet, după ce un român a anunțat cu câți bani vrea să cumpere o casă în insula grecească Thassos

Val de ironii pe internet, după ce un român a anunțat cu câți bani vrea să cumpere o casă în insula grecească Thassos

Un român care s-a hotărât să-și cumpere o casă în insula Thassos a cerut ajutorul utilizatorilor unui grup de internet destinat vacanțelor în Grecia. La scurt timp, a primit câteva ponturi folositoare, dar și o avalanșă de ironii.

Val de ironii pe internet, după ce un român a anunțat cu câți bani vrea să cumpere o casă în insula grecească Thassos
Sursa foto: Pixaby.com
de Gabriel Dano    |    07 Aug 2022   •   12:19

"Mă poate ajuta cineva cu un site, agenție imobiliară sau cunoștințe? Vreau să cumpăr o casă la Thassos ! Am buget 100.000 - 150.000 euro! Aș prefera să fie la maximum 100 de metri de mare! Vă rog comentarii serioase și la obiect! Mersi mult!", a scris Tito M., pe grupul Forum Grecia.

După ce a fost înștiințat că există anumite site-uri specializate în imobiliare pentru insulta Thassos, au apărut și câteva comentarii care ironizau ideea bărbatului.

"Zic să te grăbești, cineva voia să cumpere două case", a scris Dan Z.

"Dan Z., domnul de a pus postarea că dorea să cumpere două case cred că a renunțat. Avea o hârtie de 500.000 de euro, dar nu dorea să o schimbe", i-ar replicat Nicholas B. 

"Nicholas B, voia să o schimbe, dar ăla de la care cumpăra casele nu avea să îi dea rest, așa că a renunțat la idee", a intrat în joc un al treilea utilizator. 

"Eu tocmai am înțeles din regulile forumului că nu trebuie să te jignesc. Ok. Nu te jignesc. Dar mai bine ne întrebai cât se stă la coadă la feribot în Thassos", a scris Dan M.

"Din întâmplare, nu știți un grec frumos? Îl cumpăr cu tot cu casă!, a glumit și Marilena C.

Alții utilizatori ai forumului au căutat să fie de folos:
 
"Cel mai bine e să vii in Thassos, fă o vacanță aici și, în același timp, ia legătura cu o agenție imobiliară si ai terminat cu nebuneala! Găsești case și la pretul acesta, poate nu la câțiva metri de plaja, dar...pe malul marii greu găsești de cumpărat, fiindcă deja au proprietari toate și nu le vând, dar...", i-a scris Gianina C. 

×
Subiecte în articol: Grecia
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close