Antena 3 CNN Actualitate O româncă din Italia, spulberată un șofer drogat | Imaginile teribile, surprinse de o cameră de supraveghere

O româncă din Italia, spulberată un șofer drogat | Imaginile teribile, surprinse de o cameră de supraveghere

Accident cumplit în Italia. O româncă a fost spulberată de o mașină. Femeia este în spital în stare gravă, împreună cu o altă turistă din Franța. Șoferul este italian, cu antecedente în privința consumului de droguri.

O româncă din Italia, spulberată un șofer drogat | Imaginile teribile, surprinse de o cameră de supraveghere
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    07 Aug 2022   •   13:02

"Românca a zburat prin aer 7 metri după ce a fost lovită în plin de o mașină ce fusese furată cu puțin timp în urmă. Românca de 28 de ani a supraviețuit, ca prin miracol, unui impact absolut halucinant, care a fost surprins în imagini de camerele de supraveghere ale unui hotel.

Accidentul s-a petrecut la Rimini. Un Italian, în vârstă de 46 de ani, tocmai furase o mașină și pentru că era urmărit de poliție, a început o cursă nebună prin oraș. Acesta a făcut slalom în trafic și la un moment dat a pierdut controlul mașinii. Astfel, a lovit o turistă franceză în vârstă de 32 de ani, iar apoi a luat-o pe capota mașinii pe românca de 28 de ani care mergea la serviciu.

Aceasta lucra la un hotel din apropiere, era chelneriță. Femeia a fost proiectată 7 metri în aer. A supraviețuit ca prin miracol. Se află în spital în condiții stabile, iar medicii prognozează o internare de aproximativ 30 de zile Aceasta prezintă fracturi și diverse traumatisme", a transmis corespondentul Antena 3 în Italia Naty Badea.

Italianul a fost arestat, iar anchetatorii vor continua cercetările.
 

 

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close