Antena 3 Actualitate Români blocaţi ore în şir pe aeroportul din Bergamo: "Nu ne-a anunţat nimeni de zborurile amânate"

Români blocaţi ore în şir pe aeroportul din Bergamo: "Nu ne-a anunţat nimeni de zborurile amânate"

de Alin Tarnovschi    |    02 Aug 2021   •   17:02
Români blocaţi ore în şir pe aeroportul din Bergamo: "Nu ne-a anunţat nimeni de zborurile amânate"
Sursa foto: Antena 3

Zeci de români au rămas blocaţi, ore în şir, pe aeroportul din Bergamo, după ce două curse către Suceava şi Bucureşti au fost amânate.

Românii blocaţi pe aeroportul din Bergamo au cerut socoteală angajaţilor aeroportului şi celor ai companiei aeriene, după ce au fost lăsaţi ore în şir în aeroport, fără să fie anunţaţi că zborurile către Suceva şi Bucureşti au fost amânate.

Oamenii au povestit pentru Antena 3 că aveau planificate zborurile către România la ora 16.50, însă au fost nevoiţi să aştepte în aeroport până la 01.30, în noaptea de duminică spre luni.

"Fără să fim anunţaţi, am stat în aeroport de la 16.50 până la ora 01.30", ne-a scris unul dintre românii blocaţi în aeroport.

La un moment dat, românii s-au revoltat şi s-a adunat în faţa ghişeelor pentru a-i întreba pe angajaţi când vor putea zbura spre ţară.

Enervaţi la culme pentru că nu au primit un termen de plecare, unii dintre români au început să ţipe, în timp ce ceilalţi îi aplaudau.

Într-un final, după opt ore petrecute pe aeroportul din Bergamo, pasagerii au fost îmbarcaţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close