Antena 3 CNN Actualitate România, faţă în faţă cu viscolul. Ninsorile au făcut deja o victimă

România, faţă în faţă cu viscolul. Ninsorile au făcut deja o victimă

România, faţă în faţă cu viscolul. Ninsorile au făcut deja o victimă
26 Mar 2008   •   20:02

Un om a murit şi alţii au tras sperieturi zdravene din cauza ninsoarilor din ultimele 24 de ore.Între Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc au avut loc zeci de accidente rutiere. Maşinile de deszăpezire au ieşit pe şosele încă de marţi, dar nu au făcut faţă ninsorii abundente. În apropiere de Baia Mare, un tir a derapat şi a intrat într-un stâlp.

Ambulanţa, chemată să intervină, a ajuns şi ea în şanţ. La Sighişoara, a nins o oră şi jumătate ca în mijlocul iernii. Probleme au avut şi şoferii din Bistriţa Năsăud. În Făgăraş, şoferii nu au putut circula cu mai mult de 60 de kilometri la oră iar în Vaslui, la primele ore ale dimineţii, ningea ca în poveşti.

Oraşul Târgu-Jiu s-a confruntat cu un alt feneomen meteo extrem, o puternică vijelie. Doi oameni au fost la un pas de a muri striviţi de mai multe chioşcuri, care au fost luate de vânt. Chiar dacă nu a durat mai mult de câteva minute, vijelia a fost deosebit de puternică.

Rafalele de vânt au luat pe sus chioşcurile dintr-o parcare privată şi le-au trântit la pământ. Una dintre angajatele aflate într-o tonetă, a scăpat, ca prin minune, fără nicio zgârietură.

Nu acelaşi noroc, l-au avut doi trecători. O tânără de 17 ani şi un bărbat de 48 de ani, ce se aflau pe trotuar, au fost loviţi de resturile tonetelor. Cei doi au fost transportaţi la spital, dar medicii spun că sunt în afara oricărui pericol.

Meteorologii au anunţat că, de joi, vremea se va încălzi.

Observator

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close