Antena 3 CNN Actualitate România la vot: Luptă pentru Primăria Sibiu

România la vot: Luptă pentru Primăria Sibiu

Pentru Primăria Sibiu, Forumul Democrat al Germanilor din România, o propune pe Astrid Fodor, actualul edilul al Sibiului. Aceasta a condus Municipalitatea din 2014, când Klaus Iohannis i-a delegat toate atribuţiile, după ce a fost ales preşedinte. În 2016, ea a fost alesă primar de sibieni, iar acum vrea încă un mandat pentru a-şi termina proiectele începute. Contracandidaţii ei sunt Adrian Bibu, reprezentant al PNL şi Cătălin Stanciu, din partea PSD.

România la vot: Luptă pentru Primăria Sibiu
de Iulia Gorgorin    |    27 Aug 2020   •   07:31

În Sibiu, oraşul preşedintelui Klaus Iohannis, lupta pentru câştigarea alegerilor locale, se anunţă una strânsă.

Actualul primar, Astrid Fodor candidează pentru un nou mandat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România, scopul fiind finalizarea actualelor proiecte şi demararea altora noi.

A modernizat zece cartiere de blocuri, a reabilitat şi modernizat 130 de străzi, a înlocuit corpuri de iluminat, a extins şcoli, grădiniţe şi a reabilitat clădirile de patrimoniu istoric.

Mai sunt două cartiere de modernizat, unul de blocuri şi unul de case.  Mai sunt câteva străzi, în jur de 10 străzi care trebuie să fie modernizate, deci asta înseamnă infrastructură. Voi continua cu modernizarea transportului public, construcţia de noi creşe sau extinderea celor existente şi extinderea şcolilor pentru a elimina învăţământul de după-masă.

Dacă va fi realeasă primar, Astrid Fodor vrea să investească în zonele pentru agrement.

Chiar dacă între FDGR şi PNL există o alianţă politică la alegerile locale, Partidul Naţional Liberal vine cu propriul candidat pentru postul de edil al Sibiului.

PNL speră să câştige Primăria cu Adrian Bibu, directorul Sălii Sporturilor Transilvania.

Mai multe informaţii, în imaginile de mai sus!

×
Subiecte în articol: România la vot Sibiu Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close