Antena 3 CNN Actualitate Românii au asaltat agenţiile Loto din toată ţara

Românii au asaltat agenţiile Loto din toată ţara

Românii au asaltat agenţiile Loto din toată ţara
25 Aug 2007   •   21:17

Atraşi de câştigul record pus în joc de loteria naţională, românii au luat cu asalt agenţiile din toată ţara. Oriunde găsesc o agenţie loto, joacă. Nu ştiu exact ce ar face cu banii. Să-i câştige întâi şi apoi, mai văd ei. Câştigul, record până acum, îi atrage şi pe turiştii care se află zilele acestea la Bran. La singura agenţie din staţiune, cei care îşi petrec weekendul la munte nu au pierdut ocazia de a-şi juca şansele la marele premiu. S-au aşezat răbdători la coadă încă de sâmbătă dimineaţa. Nici caldura, nici înghesuiala nu i-a făcut pe oameni să renunţe. Suma mare pusă în joc la extragerea loto de duminică i-a pus pe jar şi pe vecinii maghiari. S-au urcat în maşini, au trecut graniţa şi au venit să îşi încerce norocul la 6 din 49.

Tragerea Loto din 26 august va fi supervizată de observatori din partea producătorilor de echipamente şi soft cu care Compania Naţională "Loteria Română" lucrează. Într-o conferinţă de presă organizată vineri, preşedintele instituţiei, Liliana Ghervasuc, preciza că jurnaliştii interesaţi de detaliile tehnice le vor afla chiar de la cei care au produs aparatura şi software-ul, dar şi că prin această iniţiativă ?se vor spulbera toate scenariile legate de posibilele fraude la tragerile loto?.

?Am auzit diverse scenarii: că bilele sunt injectate cu heliu, că bilele din autosuflantă sunt încălzite. Veţi putea vorbi cu reprezentanţii producătorilor şi veţi afla tot ce doriţi?, a afirmat Ghervasuc.

Ultima dată, premiul categoriei I a fost câştigat în 6 mai 2007, de un colectiv format din zece jucători din Ploieşti, valoarea totală a câştigului fiind de peste 5,6 milioane de lei. Anul acesta s-au câştigat patru premii de categoria I la extragerea Loto 6/49.

Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close