Antena 3 CNN Actualitate Românii, solidari cu familia eroinei care şi-a salvat fraţii din foc. Generozitatea lor i-a făcut să zâmbească din nou

Românii, solidari cu familia eroinei care şi-a salvat fraţii din foc. Generozitatea lor i-a făcut să zâmbească din nou

Românii, solidari cu familia eroinei care şi-a salvat fraţii din foc. Generozitatea lor i-a făcut să zâmbească din nou
03 Mai 2013   •   19:47

Înainte de sărbători, Antena 3 şi alţi români cu suflet mare le-au făcut o surpriză celor opt copii din Timiş care au rămas pe drumuri, după ce le-a ars casa. Familia greu încercată a primit toate cele necesare pentru a avea o masă bogată de Paşte. 

Chiar dacă au pierdut tot în urma incendiului puternic de acum câteva zile, generozitatea unora i-a făcut să zâmbească din nou.

Zeci de oameni au decis să îi ajute. Au aflat de cazul impresionant din emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3, şi nu au ezitat să vină să le aducă celor opt copii rămaşi pe drumuri alimente, haine şi jucării.

Cazul copiilor Timiş a făcut înconjurul întregii ţări. În urmă cu câteva zile, casa le-a ars din temelii. Ca să îşi salveze fraţii, sora mai mare a trecut prin flăcări şi a reuşit să îi scoată din casă pe toţi, rând pe rând, chiar dacă focul i-a atins faţa şi braţele. Acum fata este internată la spital, iar fraţii ei, împreună cu mama, locuiesc în casa unui vecin.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close