Antena 3 CNN Actualitate Românii, solidari cu victimele accidentului din Muntenegru. Peste 500 de oameni au donat sânge pentru răniţi

Românii, solidari cu victimele accidentului din Muntenegru. Peste 500 de oameni au donat sânge pentru răniţi

Românii, solidari cu victimele accidentului din Muntenegru. Peste 500 de oameni au donat sânge pentru răniţi
Sursa foto: Foto: tadst.com
26 Iun 2013   •   16:45

Românii sunt solidari cu victimele accidentului din Muntenegru şi au demonstrat acest lucru donând sânge. Până la ora 13.00, peste 500 de oameni au donat sânge la Centrul de Transfuzii Bucureşti. Alte zeci de persoane aşteaptă la coadă, în acelaşi scop, au declarat reprezentanţii centrului.

"Le mulţumim tuturor celor care au înţeles să ajute oamenii aflaţi în suferinţă. Sperăm ca astfel de acţiuni să continue, întrucât nevoia de sânge în spitale este permanentă, în Capitală fiind operate numeroase cazuri grave", a mai spus dr. Mihaela Hoinărescu, de la Centrul de Transfuzii Bucureşti, citată de Mediafax.
 
Unde se poate dona sânge pentru victimele accidentului din Muntenegru 

Centrul de Transfuzii Bucureşti are asigurat un stoc de sânge suficient pentru a servi la intervenţiile la care ar putea fi supuşi răniţii aduşi din Muntenegru, a mai spus dr. Hoinărescu.

La Policlinica Ministerului Afacerilor Interne, au donat sânge peste 70 de ofiţeri, agenţi şi subofiţeri din cadrul Aparatului Central al ministerului, Poliţiei Române, Jandarmeriei Române, Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului General de Aviaţie şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Demersul este unul de sprijin şi solidaritate faţă de victimele evenimentului rutier din Muntenegru.


×
Subiecte în articol: accident in muntenegru
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close