Antena 3 CNN Actualitate Românu-i inventiv! Sutiene vibratoare şi rochii vindecătoare, la târgul de la Muzeul Tehnic din Capitală

Românu-i inventiv! Sutiene vibratoare şi rochii vindecătoare, la târgul de la Muzeul Tehnic din Capitală

Românu-i inventiv! Sutiene vibratoare şi rochii vindecătoare, la târgul de la Muzeul Tehnic din Capitală
Sursa foto: Foto: Antena 1
23 Mai 2012   •   21:23

Sutiene care vibrează, rochii care te tratează de boli, piramide care produc energie sau pahare care îţi spun cât trebuie să bei. Toate sunt invenţii ale unor români, nu trăsniţi, ci plini de imaginaţie. Zilele acestea s-au adunat cu toţii la Bucureşti şi îşi prezintă ideile. Unii inventatori au venit chiar şi de peste hotare.

În România sunt deja zeci de femei care folosesc sutiene vibratoare. Le-a inventat un timişorean care le vinde cu 80 de lei pe bucată. Dar, mai are şi un altul care tratează oboseala prin bioenergie.

Şi dacă domnul Ioan le-a făcut doamnelor sutiene în fel şi chip, o doamnă le face rochii care le scapă de boli. Culoarea este foarte importantă, la fel şi imprimeul.

Inventatorii de peste hotare se ocupă cu lucruri mai serioase: un rus a pus la punct un sistem pentru a depista produsele contrafăcute, iar doi moldoveni au seminţe pentru recolte bogate.

Toate invenţiile pot fi văzute şi chiar cumpărate la târgul care ţine până la sfârşitul săptămânii, la Muzeul Tehnic din Bucureşti.



×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close