Românul din rafinăria MORŢII. Povestea incredibilă a evadării

de L.D.    |    20 Ian 2013   •   22:11
Românul din rafinăria MORŢII. Povestea incredibilă a evadării Foto: Antena3 Exclusiv

Liviu Floria, unul dintre cei trei supravieţuitori ai atacului terorist din Algeria, unde alţi doi români şi-au pierdut viaţa, a fost invitatul special al lui Mihai Gâdea în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Acesta a relatat "teroarea permanentă" prin care a trecut timp de două zile, de când teroriştii au intrat în rafinărie, până în momentul în care a ajuns într-un loc sigur.

Bărbatul a declarat că se afla în Algeria de aproximativ 3 ani, lucrând ca supervizor mecanic, dar că niciodată nu s-a întâmplat nimic de genul ăsta.


Liviu Floria a explicat că nu a făcut nimic mai mult decât cei care nu au scăpat, însă Dumnezeu a fost alături de el. ”Nu am făcut absolut nimic deosebit. Ne pare rău pentru cei ce nu au ieșit”.


Întrebat de Oana Stancu dacă s-ar mai întoarce în Algeria, Liviu Floria a spus că în aceeaşi locație nu, dar în altă locație din Algeria cu siguranță. ”Trebuie să înțelegeți că poporul algerian nu e reprezentat de teroriști. În Algeria sunt oameni deosebiți, profesioniști deosebiți”, a spus Liviu Floria.


Întrebat ce și-a spus că va face dacă va scăpa de acolo, Liviu Floria a spus că ”o să mergem la mânăstire, să ne rugăm pentru noi și pentru cei ce nu mai sunt”. ”Am avut câteva momente în care nu a depins nimic de noi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai spus Liviu Floria.VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII SINTEZA ZILEI.


Parteneri
x close