Antena 3 CNN Actualitate Romii au plecat deja spre Bucureşti în aşteptarea regelui lor. Trupul neînsufleţit al lui Cioabă, adus acasă cu un avion de linie

Romii au plecat deja spre Bucureşti în aşteptarea regelui lor. Trupul neînsufleţit al lui Cioabă, adus acasă cu un avion de linie

Romii au plecat deja spre Bucureşti în aşteptarea regelui lor. Trupul neînsufleţit al lui Cioabă, adus acasă cu un avion de linie
de O.P.    |    20 Aug 2013   •   05:32

Trupul lui Florin Cioabă va fi adus astăzi în România. Familia a rezolvat problemele cu spitalul din Antalya după negocieri la sânge. Doar aşa a fost posibil ca factura pentru spitalizare să scadă de la 350 de mii de dolari la 22 de mii de dolari şi 15 mii de euro. Astfel, Cioabă va fi adus în ţară cu o cursă de linie, care face o escală de câteva ore la Istanbul. Romii din toată ţară au plecat deja spre Bucureşti în aşteptarea regelui lor.

Rudele lui Florin Cioab au negociat la sânge cu reprezentanţii spitalului. Aşa s-a ajuns ca factura să scadă de la 350 de mii de dolari la 22 de mii de dolari şi 15 mii de euro.

Familia Cioabã sustine că va achita restul de 22.000 de euro din factura emisa de spitalul din Turcia prin virament bancar. Rudele neaga insa categoric ca ar fi cerut sprijin financiar statului român.

De altfel, rudele lui Florin Cioabã sunt hotarate sa dea spitalul din Turcia în judecată pentru a-şi recupera banii. Aşteaptă însă ca trupul neînsufleţit să fie inmormantat si apoi se vor ocupa de proces.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate trebuie sa stabileasca daca ar putea deconta serviciile medicale de care a beneficiat Florin Cioabă în Turcia. Dar asta numai dupa ce va analiza documentele trimise de spitalele din Turcia.

Trupul lui Florin Cioabă va fi adus în ţară astăzi.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close