Doliu în PNL: Unul dintre cei mai longevivi primari din România s-a stins din viaţă

de Georgiana Adam    |    07 Feb 2021   •   19:55
Doliu în PNL: Unul dintre cei mai longevivi primari din România s-a stins din viaţă romos.ro

Primarul comunei hunedorene Romos, Mircea Pătrânjan, a încetat din viaţă duminică.

Anunțul a fost făcut chiar de familia ediliului primar. În vârstă de 72 ani, Mircea Pătrânjan a fost primar al comunei Romos din anul 1996. El s-a născut în data de 16 aprilie 1948, la Stremț, în județul Alba.

Era inginer agronom, iar din 1996 a fost ales de șapte ori consecutiv în fruntea Primăriei comunei Romos. Ultimul mandat şi l-a câştigat la scrutinul din 27 septembrie 2020.

Potrivit presei locale, Părtânjan avea probleme de sănătate.

Intervievat în 2019, Pătrânjan dezvăluia secretul carierei sale îndelungate în fruntea localităţii Romos: fapta bună. Cel puţin asta spun sătenii care l-au tot ales.

Primarul s-a declarat de acord: “Eu nu sunt de-al locului, m-am născut la Teiuş, iar romoşenii sunt mândri şi nu-i consideră de-ai lor pe venetici decât după ce trăiesc măcar 50 de ani printre ei. Dar pe mine m-au adoptat. Ca primar, nu poţi să le dai neapărat pâine, dar poţi să le dai utilităţi, să le faci viaţa mai uşoară, şi îşi obţin ei pâinea apoi”, mărturisea el.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close