Antena 3 CNN Actualitate Rugăciuni pentru un verdict blând: Fostul profesor de la liceul "Jean Monnet" mizează pe cartea căinţei

Rugăciuni pentru un verdict blând: Fostul profesor de la liceul "Jean Monnet" mizează pe cartea căinţei

Rugăciuni pentru un verdict blând: Fostul profesor de la liceul "Jean Monnet" mizează pe cartea căinţei
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    23 Mar 2012   •   20:29
Dan Octavian Vişan, fostul profesor de la liceul "Jean Monnet" din Bucureşti, care este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, mizează pe cartea căinţei. Spovedania din faţa judecătorilor e, probabil, modalitatea prin care încearcă să-i convingă că este conştient de greşeala comisă şi merită un verdict blând.

Vineri, la  Judecătoria Sectorului 1, Octavian Vişan a mărturisit că s-a refugiat în rugăciuni şi a povestit presei că regretă episodul care l-a adus în boxa acuzaţilor. "Mi-am cerut iertare în faţa părinţilor ei, regret cele întâmplate, imi pare rău pt familia mea că am pus-o în această ipostază, faţă de tatăl meu îmi cer iertare de acolo de unde e, de sus din stele, că am fost smintit pentru a face acest lucru", a spus fostul profesor.

Mama, dar şi duhovnicul său i-au fost aproape în această perioadă lui Octavian Vişan. Spăşit şi umil, Vişan a declarat presei că se aşteptă ca împăcarea cu el însuşi să se reflecte şi în faţa judecătorilor.

Avocatul lui Vişan a fost amendat azi cu 250 de lei pentru că nu a ajuns la timp la termenul fixat la instanţă.

Dosarul a fost amânat peste două săptămâni când profesorul şi fosta sa elevă se vor întâlni, din nou, în sala de judecată. Atunci, magistraţii îi vor audia pe cei doi cu privire la incident.

Dan Octavian Vişan a fost arestat preventiv în noiembrie, după ce a fost acuzat de viol de către o elevă de la liceul "Jean Monnet".

Din lipsă de probe, acesta a fost eliberat la începutul anului însă va fi judecat în libertate. Dacă va fi găsit vinovat, dascălul poate sta după gratii între 3 şi 10 ani de închisoare.









×
Subiecte în articol: profesor liceu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close