Antena 3 CNN Actualitate S-a aflat cine a vandalizat casa judecătorului care l-a condamnat pe Dragnea. Poliția a aflat și motivul

S-a aflat cine a vandalizat casa judecătorului care l-a condamnat pe Dragnea. Poliția a aflat și motivul

S-a aflat cine a vandalizat casa judecătorului care l-a condamnat pe Dragnea. Poliția a aflat și motivul
Sursa foto: foto- captura Antena 3
23 Iun 2018   •   22:47

Avem o dovadă concretă că propaganda a încercat astăzi o nouă manipulare. Informația care există în mediul online, cum că a fost spartă din răzbunare casa unuia dintre judecătorii care l-a condamnat pe Dragnea, e falsă și a fost falsă de la bun început. 

Este vorba despre judecătorul Constantin Epure. Casa lui din Săcele, județul Brașov, a fost vandalizată. Mai precis, un vecin i-a spart trei geamuri de la casă. Unele voci au spus imediat că ar fi vorba despre o răzbunare și asta pentru că judecătorul este unul dintre cei doi magistrați care l-au condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani și șase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu.

Însă, poliția spune că nu este așa într-un comunicat oficial. Se pare că este vorba, de fapt, despre un conflict mai vechi, încă de când judecătorul și-a construit acea casă acolo și asta pentru că cele trei geamuri bat spre curtea vecinului. 

×
Subiecte în articol: Dragnea
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close