Antena 3 CNN Actualitate S-a aflat. Cine era femeia misterioasă cu care Ilie Năstase era în mașină în dimineața în care a fost oprit de poliție

S-a aflat. Cine era femeia misterioasă cu care Ilie Năstase era în mașină în dimineața în care a fost oprit de poliție

 S-a aflat. Cine era femeia misterioasă cu care Ilie Năstase era în mașină în dimineața în care a fost oprit de poliție
28 Mai 2018   •   18:28

Brigitte Năstase intervine în scandalul în care este implicat Ilie Năstase. Cea mai recenta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit pe Facebook cu cine era în mașină fostul tenismen în momentul în care acesta a fost tras pe dreapta în zori de poliție.

"Va rog sa o sunati de astazi inainte pe numita Saftoiu Alina pentru mai multe informatii din dimineata cu pricina. Multumesc", a scris Brigitte Sfăt Năstase, pe Facebook.

Cu câteva ore înainte, aceeași Brigitte Năstase transmisese un alt mesaj. "Zilele trecute telefonul mi a sunat nonstop si unica intrebare a fost care este parerea mea despre ceea ce s a intamplat in incidentul de vineri dimineata . Nu inteleg de ce mie mi se pun aceste intrebari si nu domnisoarei care se afla cu sotul meu in acea noapte, dupa cum se vede si pe filmuletul pe care l a vazut toata Romania. Mi as dori ca Ilie sa mi permita sa mi refac viata, consider ca am fost alaturi de el in momentele lui de cumpana , viata merge inainte cu bune si cu rele, cred ca am dreptul si eu la asta".

×
Subiecte în articol: Brigitte Sfat Ilie Nastase
Parteneri
ÎPS Teodosie trimis în judecată de DNA
x close