Antena 3 CNN Actualitate S-au terminat maşinile. Tăriceanu şi Orban au mers la lansarea centrului Renault cu trenul

S-au terminat maşinile. Tăriceanu şi Orban au mers la lansarea centrului Renault cu trenul

S-au terminat maşinile. Tăriceanu şi Orban au mers la lansarea centrului Renault cu trenul
18 Sep 2008   •   15:41

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu a mers şi s-a întors de la Titu cu trenul. L-a însoţit şi ministrul transporturilor, Ludovic Orban. Călătoria a fost un prilej de glume pentru cei doi demnitari, obişnuiţi mai degrabă cu maşinile confortabile şi luxoase. Premierul şi ministrul nu au mers nici cu Naşul şi nici nu au profitat de gratuitatea dată de legitimaţia de deputat.

Premierul Tăriceanu a intrat în Gara de Nord ca un călător oarecare. S-a dus la casa de bilete şi şi-a cumpărat legitimaţia de călătorie.

Alături de premier a fost şi ministrul transporturilor, Ludovic Orban. Cei doi s-au urcat în tren şi i-au salutat pe mecanici după care s-au aşezat pe locurile lor. Ceilalţi călători din tren au fost surprinşi şi şi-au sunat rudele şi prietenii.

Controlorul de tren a verificat şi biletele celor doi demnitari care ar fi putut călători pe gratis cu legitimaţia de deputat.

Călătoria de trei sferturi de oră a trecut repede pentru cei doi guvernanţi. A fost un prilej de glume dar şi de a discuta treburi serioase. În Titu, premierul a fost întâmpinat de şeful de gară şi de o mulţime de oameni.

După inaugurarea lucrărilor la Centrul de Testări Renault, premierul a plecat spre Bucureşti tot cu trenul. Drumul la venire i-a plăcut atât de mult încât a lansat noi invitaţii unor jurnalişti să-l însoţească.

Premierul Tăriceanu a mai călătorit cu trenul în interes de serviciu. În iunie, primul ministru a mers în Roşiorii de Vede cu un Intercity-ul şi a afirmat că a avut o călătorie foarte relaxantă.

Antena 3

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close