Antena 3 CNN Actualitate S.O.S. mediu, la Reporter Special. Sâmbătă, de la 22.05, la Antena 3

S.O.S. mediu, la Reporter Special. Sâmbătă, de la 22.05, la Antena 3

S.O.S. mediu, la Reporter Special. Sâmbătă, de la 22.05, la Antena 3
03 Iul 2009   •   22:49


Pe zi ce trece, capitala României devine un oraş sufocant. Poluarea e în creştere rapidă, chiar dacă activitatea industrială, principalul agresor al mediului, a scăzut dramatic. Cel mai mare poluator al Bucureştiului este traficul. Zilnic, peste un milion şi jumătate de maşini circulă prin Capitală şi evacuează prin ţevile de eşapament oxizi de azot şi sulf, noxe, substanţe care afectează grav sistemul respirator. Antena 3 prezintă un reportaj despre principalii factori de poluare în Bucureşti şi pericolele la care sunt supuşi locuitorii.

Urmăriţi un reportaj despre cum poluarea din Bucureşti, asociată cu temperaturi din ce în ce mai ridicate, reduce durata de viaţă a bucureştenilor cu 5 ani, în comparaţie cu locuitorii altor oraşe din România. Sâmbătă, la ora 22.05, la Reporter Special.

?Reporter Special? este emisiunea care prezintă imaginea României reale, difuzând materiale inedite şi abordând subiecte mai puţin dezbătute de mass media. Anul acesta, emisiunea, coordonată de Vlad Petreanu, a obţinut Marele Premiu al Juriului la Gala Premiilor APTR.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close