Antena 3 CNN Actualitate Salariile poliţiştilor Secţiei 21, furate

Salariile poliţiştilor Secţiei 21, furate

Salariile poliţiştilor Secţiei 21, furate
06 Sep 2007   •   04:22

Ruşine imensă pentru oamenii legii de la Secţia 21: în noaptea de marţi spre miercuri, salariile poliţiştilor au fost furate, iar hoţii nu au fost încă prinşi. Din primele cercetări a reieşit că, în cursul zilei de marţi, casierul secţiei a ridicat de la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti suma de 46.500 de lei, bani care reprezentau salariile lucrătorilor de la secţia de poliţie din Sectorul 6.

6000 de lei au fost distribuiţi marţi, înainte de terminarea programului, iar restul banilor urmau să fie împărţiţi miercuri. Ghinion însă, miercuri dimineaţă casierul a constatat dispariţia banilor, anunţă Gândul. Între ora 16 a zilei de marţi şi ora 8 a zilei de miercuri, cei 40.500 de lei îşi luaseră zborul spre buzunarele unor hoţi rămaşi, deocamdată cel puţin, necunoscuţi.

Anchetatorii au stabilit că furtul a fost facilitat de neglijenţa uluitoare a casierului: suma de 40.500 de lei a fost depozitată, în condiţii de minimă siguranţă, într-o anexă situată în afara sediului propriu-zis al secţiei, unde se păstrează în mod normal diverse materiale. Probabil casierului nu i-a trecut prin cap că vreun hoţ ar putea îndrăzni să fure de la Poliţie.

×
Parteneri
Ultimele informaţii despre starea lui Florin Piersic
x close