Antena 3 CNN Actualitate Saloanele de înfrumusețare, redeschise de la 15 mai. Ce condiții se impun. Raed Arafat a făcut anunțul!

Saloanele de înfrumusețare, redeschise de la 15 mai. Ce condiții se impun. Raed Arafat a făcut anunțul!

Raed Arafat susține că saloanele de înfrumusețare vor fi deschise în România, începând cu 15 mai. Șeful DSU a declarat în exclusivitate, la Antena 3, că acestea vor funcționa după alte reguli.

Saloanele de înfrumusețare, redeschise de la 15 mai. Ce condiții se impun. Raed Arafat a făcut anunțul!
Sursa foto: Hepta
30 Apr 2020   •   23:41

„Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat.

Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar.

Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare”, a declarat Raed Arafat.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Horoscop 5 decembrie 2023. Racii sunt deschişi la provocări
x close