Antena 3 CNN Actualitate Şalupă în derivă. Cinci oameni au rămas plutind în larg la Mamaia după ce ambarcaţiunea în care erau s-a stricat

Şalupă în derivă. Cinci oameni au rămas plutind în larg la Mamaia după ce ambarcaţiunea în care erau s-a stricat

Şalupă în derivă. Cinci oameni au rămas plutind în larg la Mamaia după ce ambarcaţiunea în care erau s-a stricat
Sursa foto: salupa
26 Iun 2009   •   08:26

Cinci persoane, printre care şi un copil, au tras o spaimă zdravănă în largul Mării Negre. Şalupa cu care făceau o plimbare de agrement a rămas în derivă, la două sute de metri de ţărm, în dreptul staţiunii Mamaia. Panicaţi, oamenii au sunat la 112. O ambarcaţiune a Poliţiei de Frontieră i-a tractat la mal.

Oamenii ieşiseră într-o croazieră pe mare, la bordul unei bărci cu motor. Au plecat din Portul turistic Tomis spre Mamaia, pe apă. La 200 de metri în larg, elicea şalupei s-a rupt, după ce a lovit un banc de nisip. Speriati ca nu mai puteau controla barca, iar valurile erau mari, oamenii si-au pus vestele de salvare si au cerut ajutor autoritatilor.

Un echipaj al Salvamarilor şi două ambarcaţiuni rapide, una de salvare şi una aparţinând Poliţiei de Frontieră au plecat imediat în larg. Aventurierii au ajuns cu bine înapoi, la mal, tractaţi de una dintre ambarcaţiunile de intervenţie.

Cea mai şifonată a ieşit şalupa. Dacă pasagerii nu au păţit nimic, în afara sperieturii serioase, ambarcaţiunea a rămas în Portul Tomis pentru reparaţii.

Antena 3

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close