Antena 3 Actualitate Doliu la Salvamont Sibiu! „Astazi, Munții Făgarașului sunt triști!”

Doliu la Salvamont Sibiu! „Astazi, Munții Făgarașului sunt triști!”

17 Ian 2020   •   15:15
Doliu la Salvamont Sibiu! „Astazi, Munții Făgarașului sunt triști!” Foto: Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu/Facebook

Salvatorii montani din România sunt în doliu astăzi, după ce unul din cei mai apreciați voluntari ai Salvamont Sibiu a murit. Dumitru Moldovan, Micki - așa cum îl numeau apropiații, a luptat în ultima parte a vieții sale cu cancerul și din nefericire nu a putut fi salvat.

Acum, „Munții Făgărașului și prietenii lui sunt triști. Au pierdut un prieten drag lor și nouă”, spun cei care l-au cunoscut.

Astazi Muntii Fagarasului si prietenii lui sunt tristi. Au pierdut un prieten drag lor si noua : Micki - Dumitru Moldovan.
Activand in salvarea montana din 1976, Micki a fost un adevarat salvamontist pe care noi Salvamont Sibiu si cei care l-au cunoscut nu il vom uita niciodata.

Condoleante familiei si tuturor celor care au avut prilejul sa le fii prieten si coleg.

Drum bun, pe varfuri si creste mai inalte!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu.

 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close