Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Afinele, ajutor nesperat în lupta cu răcelile dese ale celor mici

Afinele, ajutor nesperat în lupta cu răcelile dese ale celor mici

Pe lângă supa de pui, specialiştii recomandă şi alte alimente la îndemână care ne pot ajuta să luptăm în mod natural împotriva răcelilor. Printre acestea se numără afinele, o sursă excelentă de aspirină ce acţionează pentru a scădea febra.

Afinele, ajutor nesperat în lupta cu răcelile dese ale celor mici
Sursa foto: Foto: Pexels
16 Ian 2020   •   14:23

Supa de pui, poate cel mai cunoscut leac natural împotriva răcelii, învăţat de la mame sau bunici, nu este singura modalitate pe care o avem la îndemână pentru a lupta împotriva răcelii, spun specialiştii. Aceştia recomandă să nu dăm fuga la farmacie la primele simptome ale gripei şi să încercăm să luptăm în mod natural cu aceasta, scrie Adevarul.

Iată alte câteva sugestii de aliaţi împotriva răcelii:

Spălaţi-vă frecvent pe mâini. Aceasta este metoda nr.1 de a vă proteja. Săpunul şi apa sunt indispensabile. Dacă nu aveţi această posibilitate, utilizaţi un produs de curăţat pe bază de alcool.

Beţi ceai de echinacea. Această palntă creşte mobilitatea globulelor albe din sânge, soldaţii corpului care păzesc sistemul imunitar. Puteţi găsi echinacea şi sub formă de capsule.

Folosiţi spray cu apă de mare pentru decongestionarea nasului. Pe lângă senzaţia de eliberare a sinusurilor, aceasta îndepărtează particulele de viruşi şi bacterii.

 

×
Subiecte în articol: afine raceala viroza
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close