Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Care este cea mai bună carne pentru creier. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Să facem ca această bijuterie de la Dumnezeu să funcționeze"

Care este cea mai bună carne pentru creier. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Să facem ca această bijuterie de la Dumnezeu să funcționeze"

Există un anumit tip de carne care este cel mai bun pentru creier, spune renumitul neurochirurg Vlad Ciurea.

Care este cea mai bună carne pentru creier. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Să facem ca această bijuterie de la Dumnezeu să funcționeze"
Sursa foto: pixabay.com/Agerpres
de Georgiana Adam    |    16 Oct 2022   •   18:00

"Dacă cineva îți aruncă o vorbă urâtă, zâmbește și mergi mai departe. Să încercăm să ne detașăm și să facem tot posibilul pentru ca acest creier dat de Dumnezeu, această bijuterie, să funcționeze. 

Nu poate funcționa, însă, sub furie, stres, scandal, claxoane. Nu poate de la natură", a explicat neurochirurgul Vlad Ciurea, potrivit dcnews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Medicul spune că, cea mai bună carne pentru creier este cea de curcan.

Creierul nu poate funcționa sub "furie, stres, scandal, claxoane", a spus prof. dr. Vlad Ciurea.

Ceaiul care pune creierul în mişcare. Prof. dr. Vlad Ciurea: "E dovedit că e minunat pentru creier. E altceva!"

Un ceai gustos, care se găseşte mai pe orice raft, poate face minuni pentru creier, susţine renumitul neurochirurg Vlad Ciurea, profesor universitar.

În schimb, prăjelile nu fac bine. Ce-i place creierului este apa, cafeaua şi acest ceai banal pe care îl putem consuma zilnic.

"Toate prăjelile fac rău. Tot ce se face în ulei fierbinte. Dacă ne mai gândim și la cărnăria care vine în valuri, toate acestea fac rău. Și super condimentate, la fel fac rău", a explicat profesorul Ciurea.

×
Subiecte în articol: Vlad Ciurea carne creier curcan
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close