Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Directorul Institutului internațional de vaccinuri, despre COVID şi microchip: E ceva de domeniul SF

Directorul Institutului internațional de vaccinuri, despre COVID şi microchip: E ceva de domeniul SF

Directorul general al Institutului internațional de vaccinuri din Seul, dr. Jerome Kim, fost colonel în armata SUA, unde a lucrat timp de 20 de ani la unul dintre cele mai importante programe ale armatei americane, a vorbit la Antena 3, într-un interviu acordat Andreei Sava pentru „Descoperiți”, despre natura coronavirusului şi teoriile conspiraţiei.

Directorul Institutului internațional de vaccinuri, despre COVID şi microchip: E ceva de domeniul SF
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    31 Mai 2020   •   00:02

Dr. Jerome Kim Expert spune că virusul Sars CoV-2 nu este creat în laborator, ci de natură.

"S-ar fi văzut urmele, dacă era creat în laborator. Modificare în laborator lasă `amprente`", a explicat dr. Jerome Kim, sâmbătă, la emisiunea Descoperiţi, de la Antena 3.

Virusurile se transmit de la animal la om, ele există. Sars CoV-2 este un astfel de virus şi aceste virusuri pot duce la o pandemie, mai spune dr. Jerome Kim.

Întrebat despre teoriile conspiraţiei, conform cărora, odată cu injectarea ar fi posibilă implantarea unui microchip, medicul a vorbit de SF.

"E o teorie a conspiraţiei. E ceva de domeniul SF. Se pot introduce microchipuri la animale. 

Nu facem aşa ceva la oameni. Se respectă nişte standarde de intimitate personală, nu ar trebui să dea naştere la dezbateri", a punctat dr. Jerome Kim, şeful Institutului internațional de vaccinuri din Seul.

Întregul interviu, în clipul video de mai jos.

Dr. Jerome Kim Expert, expert internaţional renumit, despre controversele COVID

×
Subiecte în articol: Jerome Kim Descoperiți
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close