Antena 3 CNN Actualitate Sângele Elodiei, în maşina lui Cioacă. Anchetatorii susţin ideea crimei

Sângele Elodiei, în maşina lui Cioacă. Anchetatorii susţin ideea crimei

Sângele Elodiei, în maşina lui Cioacă. Anchetatorii susţin ideea crimei
28 Dec 2007   •   13:05

Anchetatorii cazului avocatei dispărute din Braşov, au stabilit că Elodia Ghinescu a fost ucisă cel mai probabil în noaptea de 29 spre 30 august, nu mai devreme de ora 22.00, potrivit cotidianului Gardianul. În jurul orei 22.00, soţia poliţistului Cristian Cioacă, cel suspectat că şi-ar fi omorât partenera, şi-a încheiat ultima conversaţie pe Internet cu una dintre persoanele pe care le avea trecute in lista Yahoo Messenger, fapt stabilit în urma expertizei de laborator efectuată asupra computerului din apartamentil celor doi soţi.

Mediatizatul dosar ?Elodia?, s-a menţinut în atenţia publicului din întreaga ţară pentru o lungă perioadă de timp.

Dovezi au fost aduse pe toată durata investigaţiei. Săptămâna trecută, au fost prezentate noi probe indubitabile care susţin ideea crimei şi transportării cadavrului, potrivit celor de la Gardianul.

Ultimele rezultate ale expertizelor biocriminalistice dezvăluie alte urme de sânge decât cele făcute cunoscute până acum, aparţinând avocatei, pe schimbătorul de viteze al autoturismului Peugeot 607. Maşina se află în proprietatea lui Cristian Cioacă.

Anchetatorii au descoperit în urmă cu ceva vreme, în torpedoul aceluiaşi autoturism, un toc pentru pistol ce prezenta urme de sânge similare.

Săptămâna viitoare, procurorii vor face o nouă deplasare în Braşov pentru a-i audia pe Ofelia şi Sorin Chetea. Aceştia sunt martorii care au auzit, în noaptea de 29 spre 30 august, zgomote suspecte în locuinţa soţilor Cioacă-Ghinescu.

Cei doi martori au revenit din Spania pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă alături de familie. Anchetatorii doresc să le ia celor doi o declaratie scrisă în legătură cu evenimentul respectiv.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close