Antena 3 CNN Actualitate "A plecat să colinde cu îngerii!" Sara Nukina, românca de origine japoneză cu voce de înger, s-a stins din viaţă la 18 ani

"A plecat să colinde cu îngerii!" Sara Nukina, românca de origine japoneză cu voce de înger, s-a stins din viaţă la 18 ani

Sara Nukina, românca de origine japoneză care a cucerit ţara cu vocea ei de înger şi cu sufletul uriaş, a pierdut lupta cu boala.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2022   •   21:27

Sara Nukina s-a stins din viaţă la vârsta de 18 ani. Tânăra s-a luptat timp de doi ani să trăiască, iar părinţii au făcut eforturi supraomeneşti pentru o salva.

Sute de preoţi s-au rugat pentru ea, însă Dumnezeu a vrut-o în Rai. Sara Georgiana a plecat să colinde cu îngerii!

Tânăra, care abia atinsese majoratul în 5 septembrie 2022, era cunoscută pentru generozitatea cu care ajuta persoanele vârstnice și bolnavii, dăruindu-le cântecele și prospețimea prezenței sale.

Mama Sarei a fost cea care a anunţat că fiica ei "a plecat să colinde cu îngerii".

"Sara Nukina a iubit biserica, a iubit România și cântecele ei, fiind alături de corul patriarhiei în mai multe concerte, cântând colinde, muzică populară dar și muzică psaltică. Este primul din cei trei copii ai mamei Georgiana Cristina și sensei Nukina Nobuyuki, botezat ortodox la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală. Sensei Nukina a fost de trei ori campion național al Japoniei la karate și a cunoscut soția sa în urmă cu 26 de ani. După căsătorie au decis să trăiască în România. Cei trei copii ai lor poartă numele Sfântului Gheorghe: Sara- Georgiana, Eric-George şi George Gabriel", informează site-ul avereabisericii.ro.

×
Subiecte în articol: Sara Nukina
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close