SĂRBĂTORI DE IARNĂ. Miracolul petrecut în aceste zile în România: "O să rămân pe Pământ de Crăciun"

23 Dec 2018   •   09:14
SĂRBĂTORI DE IARNĂ. Miracolul petrecut în aceste zile în România: "O să rămân pe Pământ de Crăciun"

SĂRBĂTORI DE IARNĂ Voluntarii Asociaţiei "Totul pentru Comunitate" au oferit, în această săptămână, 200 de pungi cu cadouri copiilor internaţi în patru spitale din Bucureşti şi Cluj-Napoca, în special celor bolnavi de cancer, unul dintre cele mai grave şi impresionante cazuri fiind cel al unei fete de 14 ani, care suferise un transplant, potrivit preşedintei ONG-ului sibian, Elena Ungureanu.

SĂRBĂTORI DE IARNĂ Aceasta a declarat, vineri, că a fost profund impresionată când copila, care suferise un transplant de ficat, a spus când a primit cadourile: "Dumnezeu mă iubeşte. O să rămân pe Pământ de Crăciun".

SĂRBĂTORI DE IARNĂ Asociaţia "Totul pentru Comunitate" din Sibiu a donat cadouri nu doar copiilor, ci şi părinţilor care le sunt alături în spitale. Fiecare copil internat în Cluj-Napoca şi Bucureşti, unde au ajuns voluntarii sibieni, a primit fructe, cărţi de poveşti, jocuri, obiecte de igienă personală şi zeci de felicitări realizate de copii din familii nevoiaşe din judeţul Sibiu. Practic, voluntarii sibieni au dus 3.800 de felicitări cu mesaje de încurajare şi mobilizare scrise de copiii sănătoşi din judeţ, dar care provin din familii cu posibilităţi reduse, ajutate de "Totul pentru Comunitate".

SĂRBĂTORI DE IARNĂ Totodată, zilele acestea, voluntarii de la Asociaţia "Totul pentru Comunitate" au împărţit brazi unor familii nevoiaşe din judeţul Sibiu, precum şi cadouri pentru singurul hospice unde sunt îngrijţi copii cu boli incurabile din Sibiu şi pentru rezidenţii unui cămin de bătrâni din municipiul reşedinţă.

Sursă: Agerpres
ExitPOLL
x close