Antena 3 Actualitate Sarkozy a venit la Bucureşti însoţit de tatăl Carlei Bruni

Sarkozy a venit la Bucureşti însoţit de tatăl Carlei Bruni

04 Feb 2008   •   17:20
Sarkozy a venit la Bucureşti însoţit de tatăl Carlei Bruni

Preşedintele francez nu a lăsat de-o parte surprizele nici în vizita oficială pe care a efectuat-o la Bucureşti. De această dată, Nicolas Sarkozy a venit în România însoţit de tatăl biologic al Carlei Bruni, actuala sa soţie. Potrivit presei din Hexagon, Maurizio Remmert (foto), om de afaceri italian, a recunoscut-o pe Carla drept fiica sa abia în ianuarie anul acesta. Prezent la Elysee în momentul în care Carla a devenit prima-doamnă a Franţei, omul de afaceri în vârstă de 61 de ani a făcut astăzi parte din delegaţia extrem de restrânsă a preşedintelui francez. Maurizio Remmert trăieşte, în prezent, în Brazilia.

Carla Bruni a aflat de la mama sa care este adevărata identitate a părintelui său abia la moartea lui Alberto Bruni Tedeschi, ?tatăl oficial?. ?Carla s-a născut dintr-o relaţie pe care am avut-o la Torino, eu fiind atunci foarte tânăr, iar Marysa având 32 de ani şi fiind căsătorită cu Alberto?, le-a povestit Maurizio Remmert jurnaliştilor francezi. Potrivit acestuia, Alberto Bruni Tedeschi, soţul Marinei, ?a tratat-o mereu pe Carla ca pe fiica sa legitimă?.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close