Antena 3 CNN Actualitate Şase oameni, la un pas să moară după ce le-a căzut un stâlp pe maşină (VIDEO)

Şase oameni, la un pas să moară după ce le-a căzut un stâlp pe maşină (VIDEO)

Şase oameni, la un pas să moară după ce le-a căzut un stâlp pe maşină <font color=red>(VIDEO)</font>
31 Oct 2007   •   20:13

Şase oameni au fost la un pas să moară striviţi de un stâlp. Erau în maşină, într-o intersecţie din Capitală, când stâlpul s-a prăbuşit peste ei. În zona Grozăveşti se lucrează, iar muncitorii au săpat şanţuri adânci de aproape trei metri pentru înlocuirea unei conducte de apă şi, spun cei care cercetează cazul, nu s-au asigurat că stâlpii rămân cu o bază de susţinere. Marţi seară, unul a cedat. A rănit patru oameni şi le-a distrus maşina.

?Stăteam la semafor şi dintr-o dată a căzut stâlpul pe noi. Nu ştiu cum . Aveam doi copii în spate, unul de un an şi trei luni şi unul de doi ani, şi plus mama care era în spate şi are o foarte mare lovitură la cap. Copiii, mulţumesc lui Dumnezeu, sunt bine?, a povestit una dintre femeile aflate în maşină.

Echipele de intervenţie au mutat stâlpul din stradă pentru a debloca traficul. Potrivit poliţiei, conducerea firmei de construcţii e cercetată pentru distrugere de bunuri şi vătămare corporală din culpă. Oamenii legii spun că societatea nu este la prima abatere. Acum câteva zile a fost amendată pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor. De la începutul anului, în Capitală s-au dat 1.300 de amenzi pentru astfel de abateri.

CU STÂLPUL PE MAŞINĂ:  

Observator

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close