Antena 3 CNN Actualitate Satu-Mare. Unii dintre locatarii evacuaţi în urma exploziei s-au întors acasă

Satu-Mare. Unii dintre locatarii evacuaţi în urma exploziei s-au întors acasă

Satu-Mare. Unii dintre locatarii evacuaţi în urma exploziei s-au întors acasă
08 Ian 2008   •   14:59

Cele două persoane grav rănite în explozia din Satu-Mare, operate în Caputală, sunt la terapie intensivă la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Între timp, la Satu Mare, unii dintre locatarii evacuaţi au revenit în apartamentele lor. În cinci apartamente, însă, nu se poate locui deocamdată, pentru că au nevoie de reparaţii capitale. Cel mai afectat de explozia produsă la Satu a fost parterul blocului, unde şapte apartamente au fost grav afectate. Deflagraţia a fost provocată de o improvizaţie la instalaţia de gaze. În apartamentele de la etaj, mai puţin afectate, locatarii au revenit aseară, după ce echipele de la EON Gaz au verificat dacă mai există scurgeri de gaze.

Oamenii au pus folii de plastic în geamuri, pentru a putea rămâne peste noapte.

Primăria din Satu-Mare a anunţat că va suporta cheltuielile pentru întărirea structurii de rezistenţă a blocului, urmând să recupereze banii de la persoanele vinovate de producerea exploziei.

Cei doi răniţi grav în explozie sunt în continuare în stare gravă la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

Antena 3

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close