Antena 3 CNN Actualitate Săuceşti. Băsescu le-a cerut sinistraţilor să aibă răbdare şi încredere în autorităţi

Săuceşti. Băsescu le-a cerut sinistraţilor să aibă răbdare şi încredere în autorităţi

Săuceşti. Băsescu le-a cerut sinistraţilor să aibă răbdare şi încredere în autorităţi
29 Iul 2008   •   16:18

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns marţi în localitatea Săuceşti din judeţul Bacău, afectată de inundaţii. Şeful statului a discutat cu localnicii, a intrat în curţile inundate ale gospodăriilor, unde apa atinge în unele locuri un metru înălţime, şi a făcut apel la calm şi răbdare. "Trebuie puţin calm acum, pentru că ce e prost făcut nu putem îndrepta acum. Trebuie puţină răbdare şi încredere în autorităţi", a declarat Traian Băsescu.

Preşedintele a recunoscut că situaţia ar fi putut fi evitată, însă doar cu "bani foarte mulţi". "Guvernul încearcă să cârpească pe unde poate. Nici nu mai ştim cu ce să începem... cu sănătatea, cu şcolile", a spus Băsescu, adăugând că tot ceea ce se putea face acum s-a făcut, respectiv asigurarea unui pat şi a mâncării pentru fiecare persoană afectată de inundaţii.



Anterior, preşedintele a făcut o vizită la Tămăşeni, unde a fost înconjurat de sinistraţi. Revoltaţi de situaţia în care au ajuns, aceştia şi-au spus toate nemulţumirile. Schimbul de replici a degenerat atunci când preşedintele a ajuns faţă în faţă cu un localnic supărat că apa i-a distrus casa.

Băsescu, făcut comunist de un sinistrat


Ofiţerii SPP au făcut faţă cu greu puhoiului de oameni care îl luau la întrebări pe preşedinte.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close