Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Aeroportul din Brașov, proaspăt inaugurat: Angajații se plâng că rămân constant fără curent, apă sau internet

Scandal la Aeroportul din Brașov, proaspăt inaugurat: Angajații se plâng că rămân constant fără curent, apă sau internet

Sunt probleme majore la Aeroportul din Brașov. Deși a fost inaugurat în urmă cu câteva luni confruntă cu probleme majore: fără apă, curent, Internet și fără proceduri pentru zboruri pe vreme severă.

de Ovidiu Stan    |    06 Dec 2023   •   13:26

Scandalul a început în momentul în care Consiliul de Administrație al Aeroportului i-a cerut demisia directorului Aeroportului, Alexandru Anghel, pentru faptul că nu s-ar fi implicat în gestionarea situațiilor așa cum trebuie, a acestui terminal din Brașov.

Potrivit stenogramelor din ședința de consiliu, directorul ar fi spus că sunt probleme atât cu internetul, rețeaua de canalizare, dar și de apă.

A menționat faptul că angajații s-au plâns de aceste condiții.

Mai mult, în Aeroport nu poate funcționa un restaurant pentru că nu sunt făcute racordările la apă curentă și internet.

Citește și: O companie aeriană testează primul avion alimentat integral cu combustibil ecologic obținut din ulei de gătit uzat, grăsime animală reziduală și deșeuri din plante

În egală măsură i se reproșează directorului Aeroportului că pe vreme severă, nu pot ateriza aeronave.

În replică, directorul dă vina pe ROMATSA și spune că a făcut demersurile către această instituție și că nu ar fi primit răspunsurile pentru că ROMATSA "se mișcă cu viteza melcului".

Mai mult de atât, una dintre companiile de zbor ar fi cerut bani a veni pe Aeroport și tot ROMATSA ar fi solicitat în baza contractului în baza căruia s-a dat în folosință Aeroportul, o sumă de 5 milioane de lei pentru funcționarea aeroportului.

Bani pe care directorul spune că nu îi va da pentru că nici celelalte aeroporturi din România nu dă această sumă de bani. 

Indiferent de cum stau lucrurile, cert este că pe Aeroportul din Brașov mai funcționează o singură companie aeriană, iar celelalte sunt de tip charter.

×
Subiecte în articol: Aeroport Braşov
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close