Antena 3 CNN Actualitate Scandal Anti-Nato - Răzvan Martin susţine că a fost ridicat de poliţişti. Şeful Poliţiei neagă

Scandal Anti-Nato - Răzvan Martin susţine că a fost ridicat de poliţişti. Şeful Poliţiei neagă

Scandal Anti-Nato - Răzvan Martin susţine că a fost ridicat de poliţişti. Şeful Poliţiei neagă
02 Apr 2008   •   17:26
UPDATE: Declaraţii contradictorii în cazul coordonatorului de programe al Agenţiei de Monitorizare a Presei, Răzvan Martin. El a declarat în cursul zilei de astăzi că a fost reţinut de poliţie, însă şeful Poliţiei Capitalei susţine cu totul altceva. Chestorul Marian Tutilescu a declarat că Răzvan Martin nu este reţinut.
Răzvan Martin le-a declarat jurnaliştilor de la Mediafax că a fost dus la Secţia 10 din Capitală, după ce a întrebat nişte poliţişti cum poate ajunge la Secţia 11, acolo unde se află ?anarhiştii? de la Fabrica Timpuri Noi.

? Atunci când i-am întrebat cum putem ajunge, dânşii ne-au spus că: Vă conducem noi, după care s-au urcat în maşină - unul dintre dânşii la volan, în locul şoferului - şi au demarat. Pe drum, ne-au spus că ne îndreptăm de fapt către Secţia 10 şi că nu putem opri pentru a coborî. Înţeleg că sunt, alături de ei, reţinut?, a declarat Martin pentru Mediafax.

El dorea să le ofere asistenţă celor ridicaţi de poliţişti din Fabrica Timpuri Noi. Agenţia de Monitorizare a Presei, reprezentată la Secţia 11 de directorul de programe, Liana Ganea, a angajat un avocat care să le reprezinte interesele celor verificaţi de poliţişti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close