Antena 3 CNN Actualitate Scandal cu focuri de armă şi răniţi într-o comună doljeană (VIDEO)

Scandal cu focuri de armă şi răniţi într-o comună doljeană (VIDEO)

Scandal cu focuri de armă şi răniţi într-o comună doljeană (VIDEO)
Sursa foto: Scandal Dolj
23 Mai 2009   •   20:06

O glumă nesărată s-a terminat cu focuri de armă, răniţi şi un poliţist luat pe capota unei maşini. Totul s-a întâmplat într-o comună din Dolj. Două găşti s-au luat la bătaie, iar poliţiştul chemat să-i liniştească, a fost lovit cu maşina, de cei care dădeau să fugă.

Patru tineri din Craiova veniseră la discotecă în comuna Botoşeşti Paia. Unul dintre ei s-a luat de o tânără din alt grup. Cum fata nu părea interesată de noul ei curtezan, au început şicanările. Prietenii tinerei şi grupul amorezului păreau să nu mai încapă pe acelaşi ring de dans. La un moment dat, unul dintre craioveni a încercat să-i toarne bere în pantaloni unuia din gaşca rivală şi a izbucnit scandalul.

După un val de vorbe grele conflictul s-a mutat în stradă. Bătaia a fost văzută de unul dintre paznicii primăriei. Omul a chemat imediat poliţia. Scandalagii nu s-au sfiit. S-au îndreptat către un automobil şi l-a acroşat pe unul dintre poliţişti cu portiera şi farul stânga faţă în piciorul stâng. Poliţistul a executat un foc de avertizare şi apoi a încercat să oprească maşina ţintind spre roţi.

Cum gloanţele n-au nimerit cauciucurile maşinii, cei patru şi-au văzut de drum. Unul dintre tineri a fost rănit de glonţ în mână, iar poliţistul s-a ales cu o lovitură zdravănă la picior.

Imediat, poliţiştii au organizat filtre şi 60 de kilometri mai încolo, fugarii au fost prinşi. Rănitul a fost operat, iar medicii au extras glonţul. Poliţiştul va fi şi el văzut de medicul legist pentru certificat medico legal. Cei patru craioveni sunt anchetaţi acum de procurori pentru ultraj bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.



Observator

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close