Antena 3 CNN Actualitate Scandal în Covasna. Rromii prinşi la furat i-au ameninţat cu moartea pe localnicii maghiari (VIDEO)

Scandal în Covasna. Rromii prinşi la furat i-au ameninţat cu moartea pe localnicii maghiari (VIDEO)

Scandal în Covasna. Rromii prinşi la furat i-au ameninţat cu moartea pe localnicii maghiari <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Mai 2008   •   13:07

Scandal în localitatea Cârpeni, din judetul Covasna. Câţiva rromi prinşi la furat i-au ameninţat pe localnicii maghiari cu moartea. Poliţiştii au intervenit şi 12 persoane au fost duse la secţie. Cearta a pornit după lăsarea întunericului. Maghiarii din localitate spun că i-au prins pe câţiva rromi chiar în momentul în care încercau să fure lucerna dintr-o gospodărie.

Rromii aveau la ei coase şi cuţite şi au sărit imediat la bătaie. Nimeni nu a fost rănit grav. În zonă şi-au făcut apariţia echipajele de intervenţie rapidă şi cele ale poliţiei care au dus la secţie 12 persoane dintre cele implicate.



Anul trecut, în luna august, în localitatea braşoveană Apaţa, 200 de rromi şi 150 de maghiari au fost implicaţi într-un scandal de proporţii. Trei oameni au fost răniţi şi mai multe case ale rromilor au fost distruse.

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close