Antena 3 CNN Actualitate Scandal între două clanuri lângă Curtea de Apel Craiova

Scandal între două clanuri lângă Curtea de Apel Craiova

Scandal între două clanuri lângă Curtea de Apel Craiova
03 Feb 2008   •   19:21

Mai multe persoane au ajuns, duminică seara, la Spitalul Judeţean din Craiova, în urma unui scandal izbucnit în stradă, lângă sediul Curţii de Apel. Patru persoane au fost aduse la spital cu plăgi tăiate, după ce au fost agresate de mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu bâte, săbii şi topoare. Scandalul a avut loc duminică după-amiază, lângă sediul Curţii de Apel Craiova, unde o maşină a fost avariată, fiind lovită cu bâtele.

Martorii incidentului susţin că ocupanţii maşinii s-au refugiat într-un bar din apropiere, agresorii intrând peste ei şi provocând daune şi în local. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului (IPJ) Dolj, subcomisar Maria Vasile, în scandalul din faţa Curţii de Apel Craiova au fost implicate 15-16 persoane.

?Din primele verificări, se pare că scandalul a fost provocat de o problemă mai veche între ei. Un tânăr, Elvis Lotreanu, a fost împiedicat în urmă cu două zile să intre în Barul Medieval din Craiova, iar acum s-au răzbunat?, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj.

Surse din Poliţie susţin că în conflict au fost implicate două grupări, dintre care una de romi şi cealaltă formată din membri ai lumii interlope. În ultimele luni, la Craiova au avut loc mai multe scandaluri izbucnite în stradă, între grupări de romi sau membri ai lumii interlope.

În urma acestor conflicte, şeful Poliţiei Craiova, Ion Constantin, a demisionat. De asemenea, prefectul de Dolj Silviu Dumitru şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, au cerut demisia şefului Poliţiei Judeţene Dolj, Georgel Enescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close