Antena 3 Actualitate Scandal la cea mai mare universitate privată din Iaşi (VIDEO)

Scandal la cea mai mare universitate privată din Iaşi (VIDEO)

13 Feb 2008   •   15:13
Scandal la cea mai mare universitate privată din Iaşi <font color=red>(VIDEO)</font>

Două tabere se luptă pentru şefia universităţii "Petre Andrei "din Iaşi. Unul dintre rectori şi profesorii care îl susţin au blocat intrarea în instituţie, deşi studenţii sunt în plină sesiune. Profesorii s-au îmbrâncit cu studenţii, iar jandarmii au potolit spiritele. Certurile pentru şefia Universităţii ?Petre Andrei? din Iaşi durează de ani de zile. În instituţie, sunt două tabere care şi-au ales doi rectori: primul, Doru Tompea, care conduce facultăţile de sociologie şi economie şi al doilea, Niculae Niculescu, de la drept.

După numeroase mitinguri şi procese în instanţă, tabăra condusă de Doru Tompea a câştigat. Drept urmare, susţinătorii săi au împiedicat accesul în universitate şi au sigilat birourile.

Rectorul care a câştigat războiul în instanţă a stat de vorbă cu angajaţii din tabăra adversă, de la Facultatea de Drept şi le-a explicat că nu au de ce să se teamă.

Preluarea Facultăţii de Drept s-a făcut în jurul prinzului, dar la uşa universităţii s-a creat o adevarată busculadă.

Forţele de ordine au reusit cu greu să facă faţă busculadei care s-a creat între profesori şi studenţi.

RĂZBOI LA UNIVERSITATE:

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close