Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Federația Română de Tenis. Directorul general a fost demis

Scandal la Federația Română de Tenis. Directorul general a fost demis

Scandal la Federația Română de Tenis. Directorul general a fost demis
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Feb 2018   •   20:49

Scandal la Federația Română de Tenis. George Cosac l-a demis pe directorul general Iosif Galambos, ”pentru lipsă de interes și de implicare în îndeplinirea atribuțiilor”. Măsura a fost luată, vineri, 16 februarie, la o zi după ce Iosif Galambos a trimis membrilor afiliați o scrisoare deschisă extrem de explozivă, în care a acuzat de nereguli grave forul condus de George Cosac.

Pentru lipsa de interes și de implicare dovedită de directorul general în îndeplinirea atribuțiilor, dl. Președinte George Cosac a apreciat că se impune încetarea mandatului domnului Galambos Joska de a conduce Executivul FRT, cu această soluție fiind de acord toți membri Comitetului director, informează libertatea.ro.

Conducerea FRT regretă gestul incalificabil pe care dl. Galambos Joska l-a făcut prin dezinformarea membrilor FRT și a publicului larg, justificat numai de încercarea de a se apăra pentru neimplicarea în exercitarea competențelor și atribuțiilor cu care a fost investit, unii dintre membrii FRT cunoscând despre aceasta situație chiar în mod direct”.

×
Subiecte în articol: scandal demitere
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close