Antena 3 CNN Actualitate Scandal la judecarea arestării avocatei Alinei Bica. ZECI de avocaţi au venit să o susţină pe Laura Voicu

Scandal la judecarea arestării avocatei Alinei Bica. ZECI de avocaţi au venit să o susţină pe Laura Voicu

Scandal la judecarea arestării avocatei Alinei Bica. ZECI de avocaţi au venit să o susţină pe Laura Voicu
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Mar 2015   •   18:22
Un scandal a avut loc în urmă cu puţin timp la şedinţa de judecată a Laurei Voicu, avocata Alinei Bica. Zeci de avocaţi au venit să o susţină pe Laura Voicu şi au cerut să participe la şedinţă. 
 
Avocata Alinei Bica a fost adusă la Curtea Apel cu propunerea de arestare preventivă.
 
Laura Voicu a fost reţinută de procurorii DNA, pentru că l-a trimis în locul ei la DNA pe avocatul stagiar Nicolae Learciu, care nu face parte din baroul Bucuresti.
 
Reporterul Antena 3, Berta Popescu, a explicat: 
 
"A început şedinţa de judecată, ulterior avocaţii au cerut mai mult timp pentru a putea studia referatul cu propunere de arestare preventivă şi s-a suspendat şedinţa pentru jumătate de oră. Înainte să se suspende, însă, judecătorul din sală a cerut avocaţilor din sală care nu au delegaţie să părăsească sala, pentru că nu pot să pledeze în faţa instanţei. 
 
Avocaţii s-au enervat şi ei, deja 21 de avocaţi au depus o delegaţie la dosar, ceilalţi, care nu au delegaţii, sunt în faţa sălii şi o sprijină pe Laura Voicu."
 

×
Subiecte în articol: scandal avocata arestare DNA scandal
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close