Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Sibiu. Primarul judokan altoieşte localnicii (VIDEO)

Scandal la Sibiu. Primarul judokan altoieşte localnicii (VIDEO)

Scandal la Sibiu. Primarul judokan altoieşte localnicii <font color=red>(VIDEO)</font>
21 Aug 2007   •   23:10

La 30 de kilometri de capitala culturală europeană Sibiu, oamenii tremură de frica unui primar de comună. Localnicii spun că edilul îi loveşte dacă îi prinde că se plâng de ceva sau comentează pe la colţuri. Primarul recunoaşte un singur lucru, şi anume că a bătut oamenii doar la judo. Primarul are aceeaşi pasiune ca şi preşedintele rus, Vladimir Putin. Mai există un lucru care îi leagă pe primarul din Nocric şi pe liderul de la Moscova: amândoi conduc cu o ?mână de fier?. Oamenii din comună îl acuză însă pe primar că a înţeles greşit această expresie. Cei bătuţi se tem să se plângă, toţi sunt convinşi că primarul nu îi va ierta.

Primarul afirmă că acuzatorii săi mint şi susţine că nu am mai bătut pe nimeni de când a fost campion naţional la judo, în 1975.

Oricum, oamenii ştiu că vor plăti scump pentru că au acceptat să vorbească în faţa camerei. ?Mi-a zis când s-a urcat în maşină, las că te prind io pe tine şi pe taică-tu pe întuneric. Şi pe întuneric se pot întâmpla multe?, a declarat unul dintre loclanici.

Primarul este convins că oamenii nu vor avea curaj să se ducã să depună reclamaţii la poliţie.

IMAGINI CU PRIMARUL BĂTĂUŞ:
Observator

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close