Antena 3 CNN Actualitate Scandal la un liceu din Zalău, unde elevilor li s-a permis să fumeze

Scandal la un liceu din Zalău, unde elevilor li s-a permis să fumeze

Scandal la un liceu din Zalău, unde elevilor li s-a permis să fumeze
05 Mai 2008   •   17:28

Conducerea unui liceu din Zalău riscă să fie sancţionată după ce a amenjat un loc special pentru fumat chiar în curtea şcolii. Elevii liceului Mihai Viteazul din Zalău au primit permisiunea de a fuma în curtea şcolii, în pauze, în condiţiile în care legea interzice categoric fumatul în instituţiile de învăţământ.

Locul pentru fumat a fost desfiinţat la cererea inspectoratului şcolar, care a criticat aspru iniţiativa Consiliului Profesoral. ?Când am fost anunţat am crezut că este o glumă proastă, în regulament se interzice elevilor să fumeze în instituţiile de învăţământ. I-am invitat pe cei care au luat această măsură să explice decizia lor şi vom lua măsurile necesare?, a declarat Ioan Abrudan, inspector şcolar general.

Conducerea şcolii recunoaşte că a luat o decizie greşită. ?Măsura a fost luată pentru elevii de la seral şi pentru cei cu frecvenţa redusă. Nu mai există locul respectiv în urma discuţiilor care au apărut în presă. S-a luat această decizie cu Consiliul Profesoral, nu am luat-o de una singură, se pare că ne-am cam pripit în luarea ei?, a spus Ioana Cornea, director liceul Mihai Viteazul.

Chiar dacă locul de fumat a fost desfiinţat, obiceiul nu a dispărut. Elevii liceului Mihai Viteazul din Zalău continuă să fumeze liniştiţi în curtea şcolii, fără să le pese de noile reguli.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close